keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Eniten vituttaa...

...kaikki!

Miten paljon sontaa voikaan ihmisen niskaan sataa? Onko paskan määrä vakio? 

Ketutus hieman jo parani hyvien treenien aikana, kunnes taas pommi tippui niskaan ja tällä kertaa exän muodossa. Ei auta vaikka laskisi sataantuhanteen.. nyt on pesäpallomailalle töitä.

Ensin kaatu yksi asia, sitten toinen, pian kolmas ja dominoefekti on valmis.

Ja rumalihava tunnesyöppö nostaa päätään, ja eikös äsken tullut ahmittua kaikkea ei niin terveellistä kaksin käsin. Toivon, että tämä itseinhon kynsissä kirjoitettu teksti herättäisi taas ja huomenna taistelisin kahta kauheammin elämäni demoneja vastaan.

Saisipa edes nukkua kunnon yöunet...
2 kommenttia:

 1. No mitä ihmettä se nyt taas on keksinyt? Älä kulta rakas anna sen hallita sun elämää ainakaan niin, että sorrut sen vuoksi ahmimaan itsesi täyteen. Sä oot paljon vahvempi, mä tiedän! Asiat ei taatusti ole helppoja, mutta näytä sille ihmisellä vaikka p..ttä ja samalla se, että sä oot parempi kuin se ikinä. ;)

  Jaksamista! Ja paskan määrä ei ole vakio. Eikä sitäkään sada kenenkään niskaan enemmän kuin jaksaa kantaa. Mitäs oot noin vahva. ;)

  Etkä sä ole rumalihava! Vaan kaunis ja sopusuhtainen, aikuinen nainen. :) Pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanotaanko näin, että TAAS uusi muija muksuineen esitelty lapsille ja herra itse kieltää kaiken. Juuri kun pikkumies on rauhoittunut edellisestä "järkytyksestä" ja lopettanut änkyttämisen. Sekö on edessä taas??

   Minua ei voi enää loukata kuin lapsien kautta ja näinhän tämä tekee. Hyvä isä menee pilalle, kun antaa vehkeensä toimia aivoina.

   Tänään ei jaksanut salille, mutta huomenna mennään taas uudella sykkeellä. Tänään ei ole mässyt maistunut, joten kyllä se taas tästä. Taidan ottaa viikonlopuksi easydietit käyttöön ja poistaa ylimääräiset nesteet kropasta ja pienentää vatsalaukkua. Jaksaa sitten syödä taas vähemmän ja terveellisemmin, kun mahaan ei mahdu kokonaista pizzaa kerralla.

   Noh noh.. tiedä nyt siitä.. aikuisesta naisesta ;o))

   Poista