maanantai 10. syyskuuta 2012

Motivaation hakua Fitness Exposta

Lauantaina lähdimme katsastamaan mitä kivaa Fitness Exposta löytyy.

Kyllähän siellä kaikkea kivaa oli... jumalattomasti silmänruokaa. Niskavammaisen pää ei meinannut kääntyä, mutta silmät pyöri kuin hedelmäpelissä.

Ja kauniita treenivaatteita, mutta harmi, kun palkkapäivä on vasta tällä viikolla. Mutta vaatteita hypistellessä vahvistui taas ajatus siitä, että kuntoon on päästävä ja miten ihana motivaattori ne kauniit treenivaatteet onkaan. Pinnallista, tiedän :oD

Emme käyneet katsomassa itse kisoja, mutta verhojen raosta näimme viiden aikoihin miesten kisaamista lavalla. Yleisöä riitti ja voittaja sai raikuvat ablodit. Rautakouran pisteellä olevien miesten pyöriminen oli todella hauskaa viihdettä.. pullistelu, avointa ihastelua, harmistumista, kun puristusvoima ei ollutkaan suuri kuin se ehkä on kuvitellut olevan.

Minä olen hieman skeptinen lisäravinteiden suhteen, kun toiset sanoo niistä toista ja toiset taas toista. Kai sekin on vaan juttu, joka pitää itse kokeilla ja katsoa miltä tuntuu.

Tänään kaivoin kaapista taas juoksutrikoot ja pipon. Kurkunpääntulehdus vaivaa, mutta aamulla kutsuu lenkki sairaslomasta huolimatta. Eihän siellä lenkillä tarvitse kenenkään kanssa jutella. Ja jos päivällä kävisi ihan kevyesti jotain tekemässä salilla.. pientä lämmittelyä, ettei taas tule taukoa treenaamiseen.

Rakas ystävä valmistui personal traineriksi ja menemme yhdessä treenaamaan maanantaina. Katsomme olemmeko liian läheisiä ystäviä asiakassuhteeseen. Hän on myös ravintoterapeutti, joka kiroaa easy diet laihduttamiseni, joten ehkä saan hänet laittamaan ruokavalionkin uusiksi. Minullehan haastetta ruokavalioon tuo allergiani ja niiden myötä tulleet ennakkoluulot uusia ruokia kohtaan. Kana ja salaatti pidemmän päälle tökkii, joten ihan kiva olisi saada vaihtoehtoja ja ideoita. 

Easy dietillä aion vetäistä kyllä nämä kesän turvotukset lopullisesti veks ja aloittaa sitten pienentyneellä vatsalaukulla syömään terveellisesti. 

Kotijumpan vuoro ennen sohvalle lysähtämistä. Sitten pientä iltapalaa.. Rahkaa, ananasta ja banaania. NJAM!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti