sunnuntai 26. elokuuta 2012

Elixia RAW

Elixian RAW tunti tuli ja vei mukanaan. Nyrkkeilyä, lihaskuntoa. Vauhtia ja hyvää musiikkia. Mä olin heti koukussa. Seuraavaksi haluankin päästä kuntonyrkkeilemään, hakkaamaan säkkiä ja oppimaan tekniikkaa.

Ja tekstiiliurheilijana ihan vahingossa eksyin Kimurawear Scandinavia sivuilla naamakirjassa. Sieltä lempparini taisi olla tuo herkullinen asu ylhäällä! Jopas oli kivoja vaatteita ja palkkapäivänä tiedän mihin saattaa pari hassua euroa upota :D 

Vaikka tänään on ollut upea ilma niin en vaan ole saanut itseäni ulos neljän seinän sisältä. Vihaan sunnuntaita. Inhottavaa olla yksin ja odottaa, että päivä menisi ja tulisi taas maanantai, että saan lapset kotin. Enkä kyllä tällä hetkellä tykkää itsestänikään, ei tällälailla saisi olla saamaton. Kaveri lupasi alkaa potkimaan perseelle, jos jatkan "lusmuilua".. 

Ja kun kerta tätä blogia haluan pitää itseni kannustimena niin laitetaanpas tänne toinen kannustin. Tämän naisen treenivideoita katsoessa tulee sellainen taistelutahto ja himo päästä salille. En itse henkilökohtaisesti pidä siitä, että naisella näkyy sixpäck, mutta tämän naisen kroppa on kaunis. Fitness puoli on asia erikseen, he ovat niitä erikoisnaisia joiden inspiraation myötä me tavalliset pulliaisetkin innostumme panostamaan itseemme. Hyvä niin!! Jatkakaa samaan malliin ja tsempatkaa meitä muita.


Niin.. eikä pidä unohtaa, että kaikesta "löysäilystäni" huolimatta rouva kävi ostamassa VILAlta parit kivat tunikat ja mekon. Kokoa S!!! Kohti pientä ja timmiä vartaloa - projekti ei olekaan enää mikään saavuttomaton haave vaan ehkä pian pala kakkua ;o))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti