keskiviikko 15. elokuuta 2012

Väsyväsyväsy

Ja seliseliseli.. Mua väsyttää. On väsyttänyt nyt koko viikon, mutta monen viikon unettomuuden jälkeen se on ehkä ihan hyvä juttukin. Lapset tuli kotiin ja mamalle iski väsy. Öisin olen nukkunut, nähnyt mielettömästi unia, mutta nukkunut. Mutta nyt tuntuu ettei mikään uni riittäisi...

En vaan ole saanut itseäni salille vaikka tiedän, että sieltä se energia taas tulisi. Ja kaiken lisäksi olen mässännyt kuin mikäkin porsas. Onkohan mulle tulossa menkat tai jotain..? Vai voiko sotkussa olevat miesasiat vaikuttaa näin pahasti. En tiedä. Ärsyttävää. 

Tänään tähän tilanteeseen tuli se viimeinen niitti ja huomenna alkaa dieetti. Töiden jälkeen ruokaa lapsille ja salille. Nyt loppui selittely ja väsymykseen vetoaminen. Ja miehet.. haistakoot pitkät, jos eivät tajua mistään mitään. Kuka nyt jaksaa koko ajan pohtia ja miettiä asioita joihin itse ei voi vaikuttaa..


1 kommentti:

  1. Unohda rakas ne miehet nyt hetkeksi ja keskityt vaan itseesi ja poikiin. Kyllä ne miehet sieltä sitten tulee - jostain yllättävästä paikasta, mutta tuskin sieltä mistä niitä etsii. :)

    Tsemppiä päätökselle!

    Mäkin lupaan etten syö huomenna enää yhtään karkkia. Vatta sattuu jo.

    VastaaPoista