sunnuntai 19. elokuuta 2012

Hermopinne

Hermopinne. Minulla. Niskassa. Sattuu. Ei oo kivaa.

Urheiluhieroja kaveri kävi illalla hieromassa niskaa, kun ei meinannut enää pää kääntyä. Hieronta teki hyvää, tuntuu ihan että veri kiertäisi taas. Jännityksellä odotan millä fiiliksellä herään aamulla.

Hieronta. Se on kyllä sellainen hemmottelu, josta voisin nauttia joka ilta. Sellainen kipeiden kohtien leipominen tuntuu minusta niin kipeän hyvältä, kun toiset taas eivät tykkää yhtään siitä että "muljahtaa". Tykkään itsekin hieroa, ja olen joskus miettinytkin uraa sillä alalla. Eikä se välttämättä ihan kaukainen haavekaan ole, jos joskus vielä pääsen kouluttamaan itseäni lisää kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin alalla. 


Huomenna on taas treenipäivä. Jee!! Jalkapäivä :oD
Askelkyykky kahvakuulien kanssa ympäri jumppasalia askeltaen. Voi voi. Sadistista nautintoa. Pakarat kiittää.

4 kommenttia:

 1. Hermopinne: ei kiva.
  Hieronta: ihanaa. Mullakin tiedossa sitä perjantaina tunnin verran. Aaah!
  Treenipäivä: jee!
  Askelkyykki kuulien kanssa: aivan loistavaa! Ja niin kivaa. :)

  Ootko saikulla vai joudutko töihin pinteinesi?
  Jaksuja!

  VastaaPoista
 2. Mistä hermopinne johtuu? Ei kuulosta kivalta.

  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioin Wikipedistasta, kun itse en osaa tarkkaan kertoa.. "Hermopinne on tila, jossa hermokanava on niin ahdas, että sen sisällä oleva hermo joutuu puristuksiin eli pinteeseen. Tila voi johtua esimerkiksi tulehduksen aiheuttamasta turvotuksesta, mekaanisesta vammasta tai joskus myös synnynnäisestä epämuodostumasta. Jos kyse on tulehduksesta, tila paranee useimmiten riittävällä levolla. Pahaksi päässyt hermopinne vaatii pitkän ja usein vaivalloisen toipumisen, ja siitä saattaa jäädä pysyviä hermonsisäisiä arpivauriota ja kipua."

   Minulla hermopinne on niskassa ja siellä on myös kalkkeumaa, joten huonolla tuurilla hoitokeinona on leikkaus jonakin päivänä. Mun pinne aiheuttaa jumituksen niskaan, niin kuin noidannuolen, johon haen sitten kipupiikkejä pahimmillaan. Ja pinne puuduttaa oikean käden sormet, joka on tosi ikävää, kun tavarat tippuu kädestä tai et saa koukussa olevia sormia suoraksi, kun ne ovat puutuneet.

   Poista