keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Iltalukemista

Kävimme ilta-ajelulla kavereiden luona, jossa kaverin mies vaihtoi autoon talvinakit alle. Sillä aikaa, kun mies ahersi, niin ne naiset ja kaksi pientä miehen alkua nautimme jätskiä ja iltateetä.

Kaverini on PT ja hänen kirjahyllystään mukaani lähti iltalukemiseksi tämä. Ovelta vielä kuului, että kaikkea et sit ala kokeilemaan... Hmm, hän tietää selvästi minkälainen olen, kun innostun ;)Voimaharjoittelu & kehonmuokkaus
Tekijät: Dorling Kindersley (kust.)
"Tämä mittava teos kattaa kaiken oleellisen voimaharjoittelusta: perusteet, liikkuvuus- ja venyttelyharjoitukset, lihasryhmäkohtaiset harjoitukset, harjoitusohjelmat, vammojen ennaltaehkäisyn jne. Monipuolinen kirja antaa myös vahvan perustan tehokkaaseen kehonmuokkaukseen."
4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tunti siihen meni kun kannesta kanteen sen luin. Taidan pureskella hieman ja lukea viikonloppuna uusiksi.

   Poista
  2. Mä varasin sen samantien kirjastosta ja eilen selasin läpi. En vielä lukenut ajatuksella, mutta ainakin sain jo nyt pari vinkkiä salitreeneihin. Tosin taitaa jäädä väliin salit ensi viikolta kun rintaa sattuu, yskittää ja kurkkua kuivaa. :(

   Poista
  3. Hiton flunssakausi, meinaa olla täälläkin vaivana. Yskittää, aivastuttaa ja päätä särkee ihan loputtomasti lääkkeistä huolimatta. En saanut itsestäni irti, että olisin tänään mennyt salille. Kauheat morkkikset, mutta toisaalta olen ylpeä itsestäni, kun kerrankin vaan olen ollut. Istunut sohvan nurkassa viltin alla ja tuijottanut telkkaria.

   Poista