tiistai 23. lokakuuta 2012

Treeniä, treeniä, treeniä

Kovin on rouva ollut MUKA kiireinen ettei tännekään ole ehtinyt.

Oon panostanut treeneihin, mutta syöminen on vielä ihan mitä sattuu. Huomaan itse, että syön kun vituttaa ja syön kun on kiva olla, joten nyt siihen on saatava tolkku. Kaverin tekemä ruokavalio valmistui ja huomisesta eteenpäin elämässäni puskee uudet tuulet. Pakko, sillä alkaa oikein oksettaa katsoa miten turvoksissa vatsa on kaikesta hiilareiden mättämisestä.


Pipo päähän ja treenaamaan tosissaan. Ei auta selittelyt eikä itkut. Nyt pannaan läskin lihomiselle loppu. Ja joo, tosi rumasti sanottu, mutta eipä oo ketään muutakaan kuka potkisi persauksille kuin minä itse. Itseni pahin vihollinen.

Treenaamisen ohella olen myös tehnyt paljon ripsipidennyksiä ja asiakkaat olleet kovinkin tyytyväisiä. Käykäähän kurkkaamassa Kiva Ja Kaunis 

Uskon, että haluat pilkettä silmäkulmaan, joten blogini lukijat saavat alennusta uusista ripsistä ;o) Rohkeasti vaan kyselemään tarkempia tietoja ja tekemään ajanvarausta.
Lukijoita on käynyt mukavasti ja toivonkin, että eksytte tänne uudestaankin. Kiitos!

2 kommenttia:

 1. Heitit sitten muru tissit tiskiin! ;)
  Tsemppiä treeniin!
  Oot kaunis jopa salilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottamooses tissit tiskiin, kun niitä vielä kerran on. Keväällä joutuu varmaan käymään siellä Tallinnan valintatalossa, jos dieetti syö kaiken ;o)) Niih ja taka-ajatuksena on tietysti hurmata kaikki mies lukijat (onko niitä??).

   Ja kiitos kannustuksesta.

   Poista