keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Täällä taas...

Neljän viikon treenitauko loppui eilen. Nyt on kroppa ihan tööt.. ja tarkoitus oli mennä salille tänään vetämään kahta kovemmalla tahdilla, mutta hitto sentään. Kaaduin lasten tuolilla ja selkä on ihan rikkipoikkikatki. Miten joku voi olla näin kömpelö??

Treenitaukohan alkoi viikon lomalla Lapissa lasten kanssa. Maisemissa sielu lepäsi, mutta muuten oli todella raskas reissu, varsinkin henkisesti, mutta ei siitä sen enempää.

Kaunista <3


Upeat maisemat meidän pulkkamäessä, jossa mentiin kuppeliskeikkaa

Saariselällä kylpylässä lillumassa


Angry Bird sisäleikkipuistossa


Lapista palattiin ehjänä takaisin, pusuhalit pojille ja mama hyppäsi toisen matkalaukun kanssa Finnairin lomalennolle kohti Malesian Langkawia. Voi jestas! Ihanan lämmintä ja nautinnollista auringonpalvontaa 2 viikkoa. Voin sanoa, että ensimmäistä kertaa elämässäni 
olin suu pyöreänä. En ole aikaisemmin ollut noin kaukana. 
Ja kahden viikon lomalla ehti tulla jo koti-ikäväkin. 

Hotellissamme oli kuntosali, mutta kerran vaan sinne raahauduin, koska sekin kerta oli aikamoista tuskaa. Ilmankosteus on 80% ja happi loppui jo pelkästään laitteiden säätämisestä. Ruokavammaisena paikallinen ruoka ei ollut mun juttu, mutta onneksi oli Mäkisen baari ja italialaisia ravintoloita. Shoppailumahdollisuudet oli heikot, mutta onneksi oli edullisia (pilkkahintaisia) kauneushoitoloita, joihin saattoi syytää rahaa.

Cenang Beach

Yellow Cafe

Auringonlasku Chenang Beachilla

Jalkakylpy ruusunterälehtien seassa. 

Rusketus kohdillaan??


2 kommenttia:

  1. Uuuuu mama! ♥

    Ja ole nyt varovainen!

    VastaaPoista
  2. oieeiiiii!!!! ihanat maisemat <3 ollaan oltu miehen kanssa Langkawilla aikoinaan ja se on niin ihana paikka! Sinne haluaisin uudelleen :) No, ens viikolla lähto Dubaihin, kelpaa :))))))
    -Mia-

    VastaaPoista