torstai 24. tammikuuta 2013

Pätkii ja pahasti

Muisti nimittäin.

Eilen menin salille ja huomasin pukkarissa jo riisuttuani, että jumppahousut on jäänyt himaan. Voihan.. eikun vaatteet päälle ja hakemaan housut, ja takaisin salille. 
Hieman motivaatio kärsi ja treenit tuntui tosi tahmeilta.

Tänään menin intopiukeana salille ja puolialasti ollessa aloin kaivamaan kassia, ja kappas! Nyt puuttui housut ja urheiluliivit. Et oikeasti voi olla tosissasi, että nyt unohdit kaksi asiaa. Aikamonta perkelettä siinä taisi päästä.

Marttyyrina riisuin itseni ja menin saunaan mököttämään. Istuin yhteensä puolitoista tuntia infrapuna- ja höyrysaunassa. Meneehän se aika niinkin.

Mihin mun muisti katoaa?? Iskeekö tämä kotona oleminen nyt jo pääkoppaan, 
että olen kohta ihan kuutamolla?

Nyt on treenikassi pakattu huomista varten ja ulko-ovessa on post it-lappu, jossa muistutan hajamielistä itseäni tarkistamaan, että mukana on kaikki tarpeellinen. 
On tämäkin.. reilu kolmekymmentä ja dementia iskee.

Ostin muuten Ronjan verkkokaupasta itselleni ihanan mustan mekon ja kauniit sukkikset perjantain Cheekin keikkaa varten. Tilaus lähti myöhään tiistai-iltana, jossa laitoin toiveen, että tuotteet olisi minulla viimeistään perjantaina. Paketti tuli tänään ja mekko on ihana! 

Joutuu vaan huomenna tekemään hurjan määrän vatsoja ja syömään ananasta ettei ole vatsa turvoksissa illalla. Jalkaan vielä 13cm korot ja hobitti on valmis bailaamaan... :D

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti