tiistai 29. tammikuuta 2013

Piristystä arkeen - ARVONTA

Äkkiä jotain säpinää!

Levottomuus käyrä nousussaan näin kipeänä, joten keksitään tänne nyt jotain muuta kuin 
treenaamiseen liittyvää äksöniä, ja mikäs sen mukavampaa (ehkä??) kuin arvonta.


Kerro minulle...
Miksi juuri SINÄ ansaitsisit ilmaisen ripsipidennyksen?


Ripsipidennyksen voittaja on tervetullut Kiva ja Kaunis kotisalonkiin Vantaan Jokiniemeen. Palkinnon arvo 70€.Arvonta on voimassa to 31.1.2013 klo 16 asti. 
Voit osallistua arvontaan kertomalla vastauksen kysymykseeni 
ja jättämällä sähköpostiosoitteesi.


2 kommenttia:

 1. Minä nasba, kahden pienen neitokaisen kiireinen äiti, ansaitsisin ripsienpidennykset sen vuoksi, että olen päättänyt tänä vuonna satsata itseeni ja omaan hyvinvointiini ollakseni terveempi, timmimpi, paremmin voiva ja parempi äiti sekä vaimo. Tätä varten palkkasin itselleni personal trainerin koko vuodeksi extra treeneineen ja voin kertoa, että kaikki rahat menivät sitten siihen. Nyt sitten olen työssäkäyvä äiti joka opiskee siinä ohessa ja treenaa hullunlailla, mutta jolla ei ole aikaa ja rahaa panostaa enää ulkonäköönsä. Olisi paljon kivempaa, jos äiti voisi aamuisin viettää hetken ylimääräistä aikaa lastensa kanssa kun ei tarvitsisi piirtää silmiä päähänsä joka aamu. :) Mä oon vaan niin niiden tarpeessa ja aim vöörth it! ;D

  VastaaPoista
 2. Miksi minä?

  Koen, että olen kerrankin oikeilla raiteilla. Mä olen niin monta vuotta vaan kellunut ihroissani, tajuamatta kuinka paljon sitä ylimääräistä onkaan. Mä en ole ikinä pitänyt itseäni näin tiukasti niskasta kiinni!

  Kohta kuukauteen, en ole syönyt yhtään karkkia tai sipsiä, juonut yhtään alkoholijuomaa tai mättänyt roskaruokaa.

  Minua kiinnostaisin myös personal trainerin palkkaaminen loppukeväästä, mutta se vaatii rahaa ja siihen pitäisi säästää. Tällä hetkellä rahaa menee muutenkin säästöön, aion nimittäin ostaa asunnon syksyllä.

  Ripset helpottavat mun elämää niin paljon! Aikaisimmillaan työvuoroni alkaa neljältä aamulla, jolloin käyttää ne ripisvärin levittämiseen menevät minuutit mielummin nukkumiseen. Vaan nekin maksavat!

  Terveys, hyvinvointi ja kauneudenhoito maksavat maltaita! Sen olen nyt huomannut.

  Lisäksi, vinkvink, ei ois pitkä matka! Asun nimittäin Hiekkaharjussa =D.

  Ihan vaan

  VastaaPoista