tiistai 15. tammikuuta 2013

Vitamiinipommi

Aamulenkki tyhjällä vatsalla ja sitten onkin aika nauttia vitamiinipommia, voimajuomaa, rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Postaus sisältää mainoksen.

Minä, joka en pysty aamuisin puuroja tai yms syömään, korvaan ne smootheilla. Ne on nopeita ja helppoja, eivätkä turvota vatsaa heti aamusta. 

Ensin nautin tyhjään vatsaan Forever Living Productsin Aloe Vera mehua, joka on mieletön ravintolisä. Minun lempparini on Berry Nectar eli omena-karpalo. Miksi juomme lasten kanssa Aloe Veraa? Se ravitsee kehoa, tasapainottaa vatsan ja suoliston toimintaa, virkistää ihon verenkiertoa, kosteuttaa sisältäpäin, stimuloi solujen uudistumista.. Nyt vaan muutaman hyvän ominaisuuden mainitakseni. Itse uskon, että tässä on yksi syy miksei lapsillani ole koskaan ollut yhtään vatsatautia ja päiväkotilapsiksi ovat poikkeuksellisen terveitä. Tuoteperhe on laaja ja suosittelen ehdottomasti tutustumaan myös muihin tuotteisiin. Tuotteita voi ostaa itsenäisiltä jälleenmyyjiltä, lähimmän löydät noilta nettisivuilta tai sitten minulta.


lasten päiväannos 30ml, itse juon 1dl päivässä

Ja meno vaan muuttuu terveellisemmäksi. 

Törmäsin joulukuussa tuoteperheeseen nimeltä Biokia ja olen käyttänyt heidän tuotteitaan alkuvuoden. Olen käyttänyt marjajauheita aamuisissa voimajuomissani. Ja herkutellut lasten kanssa Ti-Ti Nallen suklaamarjoilla herkkuhimoissamme.


kaksi rkl mansikoita, banaani, 2dl maustamatonta rasvatonta jogurttia + 1 rkl mustikkajauhetta

herkullinen vitamiinipommi valmiina

Biokian tuotteet ovat villimarjoista tehtyjä, eivätkä sisällä yhtään lisättyjä aineita. Suklaamarjoissa on joitakin lisäaineita, jotka ilmoitetaan pakkaustekstissä sekä biokia-nettisivujen tuotetiedoissa. Lisätietoja tuotteista yrityksen nettisivuilta ja käyttäjäkokemuksia Kukka Laakso sivuilta.



Koska itse olen ollut marjatuotteisiin enemmän kuin tyytyväinen niin arvon kaikkien tämän postauksen kommentoijien kesken Biokian tuotepaketin. Arvonta päättyy pe 18.1.13 klo 20. 

Laitathan kommentti kentään sähköpostiosoitteesi. Kiitos!

14 kommenttia:

  1. Koskakohan sinä saat rakkaani käännytettyä mut noihin Aloe tuotteisiin? ;) Edistystä on kyllä tapahtunut, koska tällä hetkellä käytössä jo deodorantti, hammastahna, rasva, saippua ja hierontageeli. Mehut... Esittelit kyllä todella kattavasti ja houkuttelevasti, mutta... Tarttis saada maistiaiset. :)

    Vähänkö tuo suklaakarpalomarja kuulostaa nannalta! Täytyy kokeilla joskus noita!

    Tsemppiä aamulenkkeihin! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä käännytä ketään. Ei oo mun juttu. Voin suositella, mutta that´s it. Jokainen tehköön päätöksen itse. Maistiaiset voin järkätä, kun seuraavan kerran nähdään.

      Suosittelen testaamaan. Hyvän makuisia.

      Aamulenkit <3

      Poista
    2. Mun blogissa ois sulle jotain! :)

      Poista
  2. Hei! Kiva tutustua sun blogiin! Täynnä iloa, tarmoa ja terveellisiä tekoja ja ajatuksia! JEss! lauraenckell@hotmail.com

    VastaaPoista
  3. Siskoni kautta löysin blogiisi :) Itse olen juuri viime viikkoina miettinyt tota aloe veran juomaa, hmm, siis harkintaan :)Kiva blogi, jään lukijaksi :)
    -Mia-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kävit ja tervetuloa toistekin. Laita ihmeessä sähköpostiosoitteesi, jos satut vaikka voittamaan arvonnassa niin voin olla sinuun yhteydessä.

      Poista
    2. katos,katos, sen sitten unohdin :) eli miukku267@hotmail.com

      Poista
  4. Löysin tänään blogisi, vaikuttaa kivalta! Luen toistekin :)

    t. pe-tsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Myös mukaan arvontaan! =) Biokian tuotteet vaikuttavat hyviltä.
    mariah-79(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  6. Todellakin mukana arvonnassa! :)
    Toivoo: Urheiluhullu

    juliamillennium@hotmail.com

    VastaaPoista